Wie Zijn Wij?

lambrechts electro

over ons

lambrechts electro is een échte familiezaak, opgericht door Leo Lambrechts in 1958.

De tweede generatie, Jef, sloot aan in 1976 en vierendertig jaar later in 2010 vervoegde ook kleinkinderen Jan en An de zaak.

Door de jaren heen is de zaak blijven evolueren: van een kleine winkelruimte aan de Looiweg tot een nieuw en groot pand op de Hoogstraatsesteenweg met een toonzaal van 600m².

En zo staat hier al meer dan zestig jaar persoonlijke service voorop, samen met een eigen plaatsing- en hersteldienst waar je op kan rekenen.

Anker

[]

deskundig advies

lambrechts electro garandeert kwaliteit voor ieders budget. Wij hebben steeds een mooie selectie van merken en producten in huis. Zo hoef jij je niet suf te zoeken maar kan je meteen komen snuisteren in ons voorgeselecteerd aanbod.

Jef, Maike of Jan luisteren en adviseren je met plezier in je zoektocht naar het ideale toestel voor jou.

Ook online je elektrische toestellen bestellen kan via onze webshop!

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

eigen plaatsingsdienst

Onze techniekers Gert en/of Jan leveren en installeren de toestellen bij jou aan huis. De levering en installatie is zelfs gratis (voor grote vrijstaande huishoudtoestellen zoals TV, wasmachine, droogkasten, koeling, ...).

Na een plaatsing mag je uiteraard van ons ook de nodige technische uitleg over je toestel verwachten én we zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar staat zodat je optimaal van je kostbare aankoop kan genieten!

Anker

[]

eigen herstellingsdienst

Ook voor de herstelling van je toestellen kan je beroep doen op onze techniekers Gert en Jan. Zij volgen meerdere keren per jaar de nodige opleidingen bij onze fabrikanten om hun technische kennis bij te schaven.

Onze sterkste troef is onze service: bij elke panne zorgen wij voor een snelle oplossing (zowel binnen als buiten de garantieperiode).

Nieuw item
Anker

[]

lambrechts electro
Anker

[]