Historiek

OVER ONS

Lambrechts Electro is een echte familiezaak, opgericht door Leo Lambrechts in 1958. De tweede generatie, Jef, sloot aan in 1976 en vierendertig jaar later in 2010 vervoegde ook kleinzoon Jan de zaak.

Leo volgde een opleiding elektriciteit en ging na zijn legerdienst bij Bell in Antwerpen werken. Enkele jaren later startte hij als elektricien in Rijkevorsel en creëerde vooraan in zijn woning aan de Looiweg een kleine winkelruimte. In het aanbod: vooral radio’s en wafelijzers. Begin jaren zestig kwamen daar natuurlijk de televisietoestellen bij.

In 1976 stapte Jef mee in de zaak na zijn opleiding bij Barco. Samen met de uitbreiding van de winkel, volgde uiteraard ook een uitbreiding van het assortiment: inbouwtoestellen voor de keuken, wasmachines, etc.

Derde generatie Jan volgde tal van extra opleidingen en een boeiende stage bij Samsung om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden. In 2013 verhuisde de winkel naar een nieuw en groter pand op de Hoogstraatsesteenweg met een toonzaal van 600m².

En zo staat hier al meer dan zestig jaar persoonlijke service voorop, samen met een eigen plaatsing- en hersteldienst waar je op kan rekenen.

Nieuw item
Anker

[]

exellent

DESKUNDIG ADVIES

Bij Lambrechts Electro garanderen wij kwaliteit voor ieders budget. Door onze jarenlange expertise in de verkoop en herstellingen van elektrotoestellen hebben wij steeds een mooie selectie van merken en producten in huis. Zo hoef jij je niet suf te zoeken maar kan je meteen komen snuisteren in ons voorgeselecteerd aanbod.

Jef, Maike of Jan luisteren en adviseren je met plezier in je zoektocht naar het ideale toestel voor jou én je situatie. Geen tijd of zin om naar onze winkel te komen? Je kan ook al je elektrische toestellen online bestellen via onze webshop.

Anker

[]

EIGEN PLAATSINGSDIENST

Onze techniekers Gert en/of Jan leveren en installeren de toestellen bij jou aan huis. Zij hebben de nodige technische kennis in huis en daarbij voorkom je door hun deskundige plaatsing een vroegtijdige uitval.

De levering en installatie is zelfs gratis (voor grote vrijstaande huishoudtoestellen zoals TV, wasmachine, droogkasten, koeling, ...). Een aansluiting gebeurt steeds op bestaande voorzieningen, aanpassingen kunnen besproken worden en nadien door ons worden uitgevoerd.

Wij voeren je oude toestel, samen met alle verpakkingsmaterialen, achteraf netjes af en recycleren het volgens de geldende milieunormen. Uiteraard mag je van ons ook de nodige technische uitleg over je toestel verwachten én we zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar staat zodat je optimaal van je kostbare aankoop kan genieten!

plaatsingsdienst
Anker

[]

hersteldienst elektro

EIGEN HERSTELDIENST

Ook voor de herstelling van je toestellen kan je beroep doen op onze techniekers Gert en Jan. Zij volgen meerdere keren per jaar de nodige opleidingen bij onze fabrikanten om hun technische kennis bij te schaven.

Herstellingen bij ons worden hierdoor snel en efficiënt uitgevoerd zodat jouw kost zo laag mogelijk is. Onze sterkste troef is onze service: bij elke panne zorgen wij voor een snelle oplossing (zowel binnen als buiten de garantieperiode).

Wij beschikken over de nodige vervangtoestellen zodat je tijdelijk en kosteloos de “moeilijk te missen” toestellen kan vervangen. Kocht je een toestel in een andere winkel, dan kan je buiten je garantieperiode ook beroep doen op ons.

Anker

[]

ELECTRO EXPO

In 2018 riepen wij Electro Expo in het leven. Deze momenten vinden plaats buiten onze openingsuren en zijn er om je te voeden met weetjes, kennis te laten maken met onze toestellen en de beleving er rond.

Tijdens Electro Expo delen wij met enthousiasme onze tips & tricks om het maximum uit je product te halen. Klinkt goed? Super! Bij interesse, hou zeker onze website en Facebookpagina in het oog zodat je tijdig je plaatsje kan reserveren op onze komende Electro Expo’s. Wij kijken er naar uit!

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook en Instagram.

Tevreden over onze persoonlijke service? Laat gerust een aanbeveling achter op Google of op onze Facebookpagina. Dat lezen wij graag!

Anker

[]